Till er alla.

Gillar inte anonyma kommentarer även om dom e snälla eller dumma. Så om ni vill ha svar på frågor skriv gärna i kik, svarar alltid.

Kik: biaaanchi
hej älsklingar!

blev faktiskt irriterad om de ida skrev så vi bråkar. helt ärligt va tror hon, ska jag lämna min vän för något som ja inte ens e inblandad i? axel känner sig ensam såklart jag ställer upp för honom, ska ja låta han vara ledsen eller? han ångrade sig, det här handlar mellan ida o axel. inte mig, ida OCH axel. så deras skit stannar mellan dom två o ska fan inte komma ut över mig? jag väljer aldrig någons sida, men kan inte hon acceptera att ja är vän med han oxå får hon ju stå ut. ja fick inte ens krama honom som hälsning när dom va tillsammans? shit, hon är över honom o har pontus som hon sa. kommer aldrig ta värdera någon, alla e lika viktiga spelar ingen roll va man har gjort. bara för man har gjort en dålig sak är man ingen hemsk människa.

asso snälla

jag har kännt axel längre en va ida har? hahahha herregud
med min fina bästa bror!

Och ja, jag är fortfarande vän med axel fast de e slut mellan han o ida:)
Dagens fråga!

Vad tycker ni om att dom flesta 13 åringarna har sex med sin kille/tjej?
Snack o svar i 100 år!

Som vanligt e ja tvungen o klippa bort lite av filmen för de blir för långt annars. Kan skriva resten av svaren!
 

Video inlägg är på G


från idag!-

You can close your eyes to the things you do not want to see, But you cannot close your heart to the things you do not want to feel.
Outfit

Lite enkelt~

Låtar

Det var någon som ville att jag skulle ge tips på låtar, så här är några!
 
 
 
 
 
 
 

-

I live for two reasons~
1. I was born
2. I haven't died yet°
Fitness

Ta hand om din kropp, det är den ända platsen du behöver leva i. Ge inte upp! Ät nyttigt,skippa godis,träna,sluta rök och ta långa promenader eller dra ut o jogga. Träning är HÄLSA, din kropp mår bra utav det, DU mår bra utav det. "Sweat is fat crying". Hoppa över frukosten kan göra att du går upp i vikt. På vardagar räcker det bara med nåt litet som youghurt eller en macka. Men på helgerna ska man äta en bra frukost iallafall eftersom att det kan bli stressigt o äta en ordentlig frukost på vardagar. Skippa choklad flingor,oboy och nutella för det är mycket socker och man går till slut upp i vikt om man äter något av det varje dag. Work hard, or go home. Träna träna träna, och så har du ditt resultat!

Learn this boys~
Frågestund!

hihi så roligt o se vad alla kommer med för frågor, så kör på en frågestund nu för första gången under 2013!

~

I want to fly can you take me far away.
Älskar mina läsare

Hej sötisar, sitter i bilen påväg till skärholmen med mamma o lill brosan. Vi ska äta middag o jag behöver lite smink. Har vart inne så mycket, så mamma tyckte jag behövde komma ut. För andra gången så fick jag ett samtal från några söta blogg läsare som sa att dom älskar min blogg och allt. Riktigt gulligt blev sååå glad kärlek till er, modigt som vågar ringa upp mig. Uppskattar det jätte mycket, bloggar sen puss!
Internet Shopping✓

Shit i love♡


memories

Funderar strakt på att börja igen, ska nog prov rida i en grupp på brs snart. Men jag vill ha en medryttar ponny men hittar aldrig när ja kollar på internett, nån rid tjej på bloggen som kan hjälpa mig lite? kik: biaaanchi
don't give up.

Vill du dö? Tänk dig detta:Du kommer hem och har haft en riktigt hemsk dag, du vill bara bryta ihop och känner att ingenting funkar längre. Du går in på ditt rum, stänger dörren, tar fram självmordsbrevet du skrivet för ett tag sen och skriver om det flera gången, du skär dig för sista gången och tar flera tabletter och dödar dig själv med brevet i handen. Din lillebror kommer upp till dig för att säga till dig att maten är klar, men eftersom han är så liten förtog han ingenting och trodde såklart att du sov. Han gick ner och hämtade mamma och berättade att du sov och att han inte fick upp dig. Din mamma kom upp och såg dig, ligga i allt blod. Hon bröt ihop, tog tag i din hand, läste brevet och la sig på golvet och skrek. Din pappa sprang upp och märkte exakt vad som hänt och slängde något i väggen och skrek och började gråta. Dagen efter fick skolan ett brev, som dom sedan läste upp för skolan. Så tyst dom minuterna, har det aldrig varit. Det där flickgänget som sa fula ord till dig? Ångrar att dom aldrig påminde dig om hur vacker du är. Dom som misshandlade dig? Vill slå sig själva dubbelt så mycket som dom slog dig. Ditt ex? bröt också ihop och gick ut ur skolan och började gråta. Dina vänner? Börjar gråta för att dom aldrig förstått att du mått så dåligt. Din bästavän? Hon visste vad som hänt, från början till slut, hon har skuldkänslor för att hon inte på något sätt kunde hindra dig från att göra detta. Hon gick ut, började skrika och fick inte ut tårar, hon satt still och kunde inte röra sig. Nästa dag var det din begravning, nästan halva staden kom, ALLA började gråta för att dom visste att du alltid fanns där, du hade alltid en axel man kunde gråta på. Nu var du helt borta, verkligen helt borta. När din bästavän såg kistan brast hon ut i tårar och började skrika och kunde knappt gå hem. Efter några år, din bror? Han förstod äntligen vad som hänt då han blivit äldre, han förstör sig själv. Dina föräldrar? Mår så dåligt att dom knappt kan gå ut. Din bästavän? Hon har försökt att ta självmord, men hon lyckades inte som du gjorde. Hon skär sig. Och ditt ex och det där flickgänget + dina vänner? går till folk för att prata ut, för dom mår så dåligt.Så tänk på, att om du vill dö, påverkar det inte bara dig själv, det påverkar alla i din omgivning, för du betyder något, det är bara du som inte visste om det. Du sket i alla fina ord istället för att ta in dom och du bra gav upp. Du är inte värd deras tårar! Du är värd lycka, så ge inte upp. För en dag kommer du stå där, på toppen utan problem, bara du kämpar!

Beställt riktigta uggs!
Godnatt!


Dream outfit-

 
Stickad tröja-Gant
Jeans-Levis
Jacka-Moncler
Klocka-Marc Jacobs
Örhängen-Marc Jacobs
Armband-Hermes
Uggs-Ugg Australia
Väska-Michael Kors

Q/A

hahaha ja, märktes inte de tydligt i mina två senaste inlägg eller?
sjuk as fuck

ligger här i värsta halsflussen o dör. kan inte prata, svälja eller äta saker man ska tugga. o varje natt dom här senaste dagarna har vart ett rent helvette. de gör sååå ont. i förr igår så var jag med älskling, först hos honom o sen så drog vi till stan för han skulle köpa nån adidas kofta typ. va me honom i nåra timmar sen drog ja hem pga att jag mådde dåligt. så helgen spenderas hemma, älskling kanske kommer hit imorrn för jag är smitt fri då eftersom att jag har tagit pencilin i 3 dagar. uppdatering kommer va dålig för ja mår skit. men vi hörs när ja är bättre!

Kika mig!

Min internett e knas så ni vet. Imorrn blir det stan me älskling o bara chilla. Tänkte va lite rolig nu, så kika mig och så har du chansen o fråga mig vad du vill o jag svarar bara på kik o visar inte frågan på bloggen! så kika nu.Kik: biaaanchi

Mitt livs största dröm.

För er som inte visste avgudar jag The Kardashians & Jenners. Har gjort det jätte länge,följer varenda än av dom på twitter,insta,kik,keek o typ fb. Inte bara tjejerna haha följer scott,lamar,rob o bruce. Jag älskar dom så mycket, dom är mina absoluta idoler. Alla är så himla perfekta i den familjen? Riktiga förebilder för mig, världens finaste människor<3


bara gå in o kolla
Hello haters.

tracka mig o tryck ner vad ni vill. ni hade rätt.
 

åter kommer i veckan!

internetten e sämst.. men följ mig på insta så kan ni se vad jag gör under dagarna! claudiabianchi

-
i gotta hangoover

(har mer bilder, men nt lämpliga)