Till ''Miranda''

Jag har tagit ditt IP nummer så jag vet vart du bor, vart ditt hus ligger, vad du har för bredband och allt. Så håll på en gång till o det är synd om dig din fega inavel, om du e så cool då skriver du t mig i fb eller så kikar du mig så jag får se hur du ser ut pajas! kik:biaaanchi
 

HAHA PINSAM

Gulligt att du leker miranda din snorunge? Leker inte Leonie känner inte henne o vi e fuck heller knte ens lika HAHAHAAHH. Kolla bilderna du skämmer ut dg;)

Länkbyte

Läs mina älskade bästa vänners bloggar nu!
 
www.jasminekemppainen.blogg.se  www.juliaschlecker.blogg.se
 

IDIOT

Anonym: SNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLA kan du göra bloppis?! :')
Vet du vem som hjort den där hävla "zinkensbrudar" på instagram? Vad tycker du om den sidan och vad skulle du säga om du fick veta vem det var som var bakom den?

Fattar inte, du bor i lilla Tullinge och kallar dig för zinkens brudar och ved spelar du i Reymers när de finns TTP på brantan...


KRAM! <333333
 
Svar: Därför jag har mina vänner som kör i reymers? Jag är på zinken ofta med mina vänner? Har du någon jävla problem att jag e på zinken o spelar i reymers? Ja kallar mig inte zinkens brudar din tröga åsna de var ju nån som gjorde sidan? JAG FUCKING SKITER I BRANTAN O TTP IDIOT?!

Ska jag göra de här oftare?


-

Why do i care so much about everyone but not my self?
 

05 – Dina intressen

Mitt sörsta intresse är ju såklart fotboll. Men annars älskar jag att rida, dansa och sjunga. Har hållt på med ridning, sång o dans sen jag var liten. Så dom 3 sakerna kommer alltid vara ett stort intresse för mig!
 
En gammal bild på mig från när ja hälsade på min förra sköthäst när han var på bete.

Kör på frågestund!


04 – Varför började jag blogga?

Första gången jag började blogga gick jag i 4an. Sen fortsatte jag och blogga ett tag men sen la jag av för jag varken hade tid,ork eller lust. Men anledningen till att jag började bloggar är för att jag vill dela med mig av vad jag gör och det verkade helt enkelt kul. Den här bloggen har jag haft i några månader, men i Augusti-September la jag ner bloggandet länge. Pga av att just då hade jag det svårt, de hade hänt riktigt jävla allvarliga saker och ja kände bara att ja inte orkade mer. Men nu är saker o ting bättre, man kan inte säga att ja mår bra men jag mår bättre en förut. Nu när jag har börjat blogga igen ja försöka göra det så ofta ja kan.
 

03-Min bästa vän

Kan inte direkt välja EN bästa vän. Har fler, dom här tjejerna är dom som har ställt upp för mig och hjälpt mig mest. Jag älskar er, glöm aldrig det mina änglar. 
 
Naomi Gab, INGEN har hjälpt mig så mycket som du. Du fanns där när jag mådde som sämst,
du fanns när det där hemska i Hägersten hände. Trodde jag skulle dö seriöst, du förstår inte hur
mycket jag älskar dig. Vi ska få super bra kontakt igen och träffas ofta. Mi vida!
 
 
Anna Thongmaen Östling, Inga ord för dig. Love you tvilling..
 
Ida Vinsa 
 
Zhanna 
 
Julia Lindblom och Jasmine Kemppainen
 
Betty Tibebu
 
 

Drog

 

Autumn

Just nu sitter jag i soffan med Loke och lyssnar på musik. Snart kommer min pappa o ska hämta mig för jag och mina brosor ska vara där för det är hans vecka. Idag ska ja inte göra nåt speciellt, kanske ska ut o träffa Jasmine och några. Har bara vart i skolan idag, drog till BUP med mamma för ja skulle prata om min medicin. I helgen ska jag säkert träffa några, har kläder ja ska sälja så måste möta upp några förmodligen. Men nu är min pappa här så jag bloggar mer sen!


Välkommen till familjen Loke


Jasmine gästbloggar.

 Hej alla claudias söta läsare,just nu sitter jag o claudia på lektion.
Claudia ville att jag skulle gästblogg så jag gör det,själv sitter hon o jobbar duktig tjej.
Jag vet inte vad jag ska blogga om,ikväll så kanske jag ska träffa claudia o julia o några andra så det blir nice.
 
 

You make me wanna die.


02-Min första kärlek.

Axel Avenäs var min första och riktiga kärlek...
 

Red Head!

Det är inte sååådär rött som det såg ut på bilden. De är mer vinrött irl men på bilder ser det brunt ut, aja men jag blev väl nöjd. Kanske ska färga till svart eller mörkt brunt. Mörkt brun är ju min riktiga hår färg (alltså pågränsen till svart). Bloggar mer sen har lektion nu!
 

Hemkunskap with my bro

 

01-Pressentera mig själv.

Jag heter Claudia Nunez och är 13 år, alltstå född 1999. Mitt intresse är fotboll och ridning. Tyvärr så går jag inte på ridning längre men det är fortfarande en hobby och är sugen på att börja igen. Mina föräldrar är skilda så jag bor varannan torsdag hos mamma och pappa. Min mamma bor i Tullinge och min pappa bor i Hallunda. Jag har två små bröder, den ena är 11 och den andra är 8 och våran pappa är från Chile och mamma från Italien. Min idol är Justin Bieber och jag avgudar honom verkligen han är världens finaste människa. Just nu så är allt knas i mitt liv (inte bara knas på dåliga sätt utan bra oxå), har bråkat ganska mycket och vart deprimerad men jag känner att allt håller på bli topp igen. Hemma hos min mamma har vi 3 hundar, och vi ska tydligen köpa en till hund så småning om. Som person är jag för det mesta alltid glad, men jag är jävligt lätt irriterad. Men det går över efter en stund, och jag kan växla humör så när jag blir arg blir jag en riktig jävla häxa jag skojar inte. Svär sönder o skriker haha. jag älskar att lära känna nya människor. Jag hatar att vara singel det är de värsta ja vet för jag vill känna mig älskad. Haha älskar min humor oxå den är bäst o får alltid folk o skratta. Såå nu fick ni veta lite allt möjligt om mig!
 

30 Dagar

Kör på en sånhär dåra!
 
Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Min bästavän
Dag 04 – Varför började jag blogga?
Dag 05 – Dina intressen
Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Dag 07 – Vänner
Dag 08 – Favoritsaker
Dag 09 – Dagens outfit
Dag 10 – Bloggfavoriter
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig
Dag 14 – Dåliga vanor och laster
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Första kyssen
Dag 17 – Barndomsminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Mitt hem
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det här är jag bra på
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Saker jag saknar
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – I min handväska / vad har jag alltid med mig?

Mc Donalds cuppen

 
 
 
 
 
 

I'm back on track

Nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen. Min header e as ful gjorde något snabbt bara så jag slapp se den hemska gamla! Sitter i skolan med Jasmine och har SO. Min helg har vart galen, var på Mc Donalds cuppen med laget från lördag till söndag. Det var så sjukt kul! Vi vann 2 matcher o förlora 2 matcher. Helt oförglömligt, vi bodde på finaste hotellet. För er som inte vet började jag på fotboll efter sommaren i Reymersholm F99, och det är hur kul som helst och går as bra. Min position är vänster mitt för er som undrar. Ni kommer få se massa bilder från cuppen!