Labyrint

Bästa dagen i hela mitt liv, åkte till grönan med aleksandra och anna för vi skulle kolla på labyrint. När vi kom dit så såg vi jacco och han såg att jag kollade på han så han frågade om jag ville ta bild med honom och självklart så gjorde jag det. Vart så himmla glad efter åt, känlsan går inte att beskriva. Lite senare gick vi mot scenen och tog platser för det höll på komma jätte mycket folk. Det var helt ös! Stor,ison och fille,aleks,dani m,adam kanyama och alla var där. Labyrint var bäst på gud, de blev precis som jag förväntade mig. Min mamma,kusin och lille bror var där och kollade oxå. Min lille bror ville ge en tekning till någon av de i labyrint, så vi gick till Aki. Han undrade om Aki kunde ge bilden till jacco, då sa aki ''aa jag ska ge den till jacco och ska be honom sätta den på hans kylskåp''. Benicio (min bror) blev skit glad så jag tog bild på han och aki sen åkte vi hem. Sen nu såg jag att jacco la upp en bild på min lille bror där han höll upp sin tekning och så hade jacco skrivit såhär nedan för bilden ''Benicio du äger!!! Fett skön youth! Förtjänade en instagram;) Kärlek'' han blev så jävla glad! Så jag skrev tack till jacco och han svarade på mig. Nu har jacco börjat följa mig på instagram och gillade en bild på mig och han. Är så jävla glad!
 
 

Helvette

Blogg appen fuckar så kan inte blogga från luren och kan inte blogga från datan! Asså det går inte att lägga upp bilder får flipp kommer ta blogg paus i några dagar så jag ska leta upp någon som vill gäst blogga under tiden! Glad midsommar förresten

Tagga Rhodos i Juli!

Vårat hotell som vi ska bo på, skit fint visst? Jag åker runt vecka 31 o blir där i antingen en vecka eller 10 dagar, längtar stort!
 

Pinsama

Jag visste att vänner kunde svika, men att det var just ni två? Det hade fan aldrig trott. Utan anledning oxå, ånej!

Kär i låten!


My love

Idag ska jag träffa min älskling, mådde för jävligt igår grät hela dagen så längtar att få ha hans armar runt om mig. Han e så söt som fortfarande sover har messat han några gånger nu så han kommer väl vakna snart! Är så jävla sur det e sommar lov och ändå är det piss väder. Det är nu som de ska vara sol och varmt. Måste bara säga att Axel är världens underbaraste kille, ingen kille är underbarare en honom. Jag har bestämt att när vi har vart tillsammans i nästan 1 år ska vi förlova oss, för han är killen jag vill leva med i resten av mitt liv! Axel baby om du ser det här så vill jag att du ska veta, att jag aldrig lämnar dig och det är du o jag till graven♥

Ge mig!

Ska be pappa köpa de här till mig när jag fyller år. Kolla på de, så jävla snygga jag döör!


fuck


Hade skit kul igår med aleks! När vi kom hem så fixade pappa middag sen efter att vi hade ätit stack vi ut och körde fotboll i en timme typ. Sen kom vi in och kollade på tv o pappa hade laddat ner The Woman In Black. Den var helt okej, ganska seg film. Efter filmen låg vi bara i sängen och snackade sen deckade vi runt 02.00. När vi vaknade fixade pappa frukost och sånt. Lite senare så spelade vi Battle Field 3 i typ tre timmar, det var skit kul. Efter det gick vi ner till centrum och solade solarium i 18 minuter, när vi kom tillbaka åt vi och snacka sen taggade hon. Imorgon ska jag träffa Estelle, vi kommer säkert tagga t grönan. Aja nu sitter jag och spelar Battle Field igen, haha ,min drog. Bloggar sen!

Dålig uppdate

Förlåt för dålig uppdatering, har haft fullt upp! Jag sov över hos Anna igår, vi hade skit kul. Vi åkte till Värmdö med suzette på någon fest o träffade massa och kom hem runt 00.00! Idag var jag och anna med amanda, sen skulle hon vara med micke och simon så hon skulle komma senare. Då var jag och anna i skanstull och tråka runt, vi mötte min habibi aleks sen och gick hem till anna. Sen kom bella oxå så anna fixa mat och massa skit. Aleks ska slagga hos mig idag vi sitter på tuben på väg hem nu bloggar imorrn

 


True


Svar

För det första hur fan tror du vi ska va vänner när du inte ens skriver ditt namn på kommentaren? Och var inte så fjantig jag bits inte, har du nåt o säga till mig får du kontakta mig för jag kommer förmodligen inte skriva till dig.


Outfit


Mitt liv, vad vore jag utan honom?


My life,My rules

Ligger i sängen och skypar med pontus och rikard! Har precis spelar färdigt lol och e skit trött, imorgon är det fotboll på brant brink kl 10 till 13. Kommer säkert inte palla vara kvar så jag drar säkert runt 12. Imorgon kanske jag ska träffa pontus eller axel får se. Ska vara social mot killarna nu så vi hörs!


Svar

Sv: vill inte ta upp privata saker i bloggen!
Klara Andersson om Lektion:
Är du oskuld? :)
Fråga mig vad ni vill men inte för privata frågor, tycker inte att sånna frågor hör hemma
här i bloggen!:)

Dagens låt!


Älsklings kläder


YMCMB

Skulle egentligen till Skansen idag men vart så jävla trött så jag stanna hemma istället. Igår kom Johannes hem till mig för han hade tråkigt, vi hade skit kul! Har hämtat ut min kläder nu de är skit fina, idag ska jag inte göra nåt speciellt. Ska fråga min prins om vi kan träffas, måste ut med hundarna bloggar sen.


TACK MAMMA!


Ändrade planer!

Blev ingen grönan med ida och de. Så jag slaggade hos min prins med Johannes. Det var skit roligt vi köpte pizza och chillade! Har garvat skiit mycket och haft as kul, vi laddade ner The Devil Inside. Den var faktiskt bra, Johannes och Axel satt och krama om mig hela filmen för de var så rädda haahahaha. Åkte hem runt sex tiden sen hämtade mamma mig i fittja, har bara sovit i typ 4-5 timmar e jätte trött. Ska sova bloggar imorrn!

 


Fredag!

Kollar på tv med min bror och äter chips! Skulle till grönan idag men fick inte så var hemma hos mig med Agaton istället. Ska till grönan imorgon med Ida,Axel och Miranda! Nu måste jag vara social mot min bror bloggar imorgon.


Syster

Grattis på studenten älskling, du kommer alltid att vara som min stora syster. Ha så fucking kul i Ibiza och festa sönder!


-

Yes YOLO. But if you do it right, once is enough.


Outfit


Bästa dagen!

I förr igår sov jag över hos Anna, vi hade skit kul! Har skrattat och gråtit. Först när jag kom dit gick vi till ica o köpte chips sen åt vi middag. Lite senare kollade vi på tv och chillade. Igår åkte jag hem till min prins, vi hade det jätte mysigt! Har saknat honom som fan, taggade hem runt 19.00 sen köpte jag hem donken. Är i skolan och har kollat på Kung Epolos Smaragd (en skol musikal) den var skit bra alla var jätte duktiga. Just nu ska vi kolla på Forest Gump på engelskan! Bloggar mera sen puss.


Mitt liv


Orientering!

Det gick skit bra! Fast det var jobbigt kutade som in i helvette och svettades typ ihjäl för det var så varmt. Klarde allting så jag fick godkännt i orienteringen. Ska äta och dra mig mot söder bloggar sen!


Beställt hem!


Orientering imorgon!

Usch det är orientering imorgon med hela skolan, man ska springa 5 kilometer en och en. Helvette heller att jag kommer skriva ensam fan vad pinsamt! Sen efter det ska alla tjejer tillbaka till skolan och ta sprutan sen slutar vi. Skulle ientligen sova hos mig med Moa men mamma är sjuk så ska slagga hos min älskling Anna som jag har saknar ihjäl.. Ska kolla på CSI med pappa bloggar imorrn.

 


Käärlek


Lektion

Sitter utanför No salen med Julia och Moa o väntar på att vår lärare ska släppa in oss. Idag ska jag nog inte göra nåt speciellt, bara vara hemma typ. Nu börjar min lektion bloggar på väg hem!

 


Min helg/vecka!

I fredags så åkte jag hem till aleks och träffade Bella en liten stund. Sen taggade jag och aleks till grönan för att kolla på Rebecca and Fiona. Vi skulle träffa Estelle och Dorothea där fast de kom lite senare så vi åkte typ jetline och pop sen träffade vi de. Medans Rebecca and Fiona körde igång så träffade vi Andre Zuniga. HAHAHA vi dog bokstavligen o stog brevid han. Idag och igår har jag bara vart hemma och spelat typ. Ska beställa kläder nu bloggar imorrn!

 


Ny blogg!

Mitt förra namn va fett konstigt så jag bytte till det hära, kommer uppdatera så mycket som jag kan! Min älskling Emma har fixat finaste designen hihi love you. Gör ett inlägg snart igen om vad jag har gjort i helgen osv!