Dagens fråga!

Hej älskade läsare, nu får NI chansen att kommentera och säga vad ni tycker att jag borde göra i bloggen för att den ska bli roligare att läsa? Kanske lägga upp oufits,videoblogga oftare,mer frågestunder? Skriv vad ni vill så ska jag försöka fixa det ni vill se här i min blogg!
 

Önske lista!

 
•Hunters Stövlar
•A&F Kofta
•Michael Kors Väska
•Victoria Secret Body Splash
•A&F Mjukis byxor
•A&F Blus/Linne
•Dolce&Gabanna Light Blue
•Päls Rämsa till jacka
•Daniel Wellington Klocka

Fredaag!

 

I'm falling to pieces.


We♥It

 
 
 
 
 
 
 
 
 

06–Om det här vore min sista dag

Om det här vore min sista dag, så skulle jag försöka rätta till alla misstag jag har gjort och be om ursäkt till dom flesta. 
 
 
 
 
 
 

Grattis!

Idag så fyller Zhanna och Leon år, så jag och Jasmine grattade dom och mulade Zhanna hahaha. Just nu är jag hemma hos pappa med Miguel, det är bara vi två hemma eftersom min pappa och min andra bror är på Capoeira så dom kommer hem runt nio tiden. Ska inte göra ett piss idag, bara tänka igenom några jobbiga saker och vara hemma. Imorgon och på söndag har jag ingen aning om vad jag ska göra, får väl träffa nån rolig människa. Förra helgen sov Agaton hos mig lördag till söndag, det var jätte mysigt och roligt. Imorrn är det 1 december, fan vad tiden går fort det är ju fan jul snart? Här får ni några bilder från vad ja har gjort lite då o då dom dagarna jag inte har bloggat.
 
 
 
 
 
 
 

Fråga

Anonym:
Vad har hänt du uppdaterar inte lika mycket längre. Har det hänt något dåligt igen som förra gången?? 

X O X O❤❤

Svar: Hej sötis, aa faktiskt det är oftast därför jag tappar lusten. Men från och med efter det här inlägget ska jag försöka blogga ofta!


BIld från igår!

Slaggade me finaaa Agaton
 

Keep on rising-Ian Carey

 

Ang Bisexuell.

Fick en fråga om jag är bisexuell, ja det är jag. Men bara för att jag är det gillar jag inte vilka tjejer som helst, tex jag skulle ALDRIG bli kär i en vän blir fan äcklad av tanken. Och det betyder inte att jag vill ha tjej? man gillar ju tjejer och killar, jag är jätte kär i en kille just nu så jag är inte inne på o ha tjej just nu. nån gång kanske :)
Svar

Emma

Hej claudia! Due skitfin forsätt blogga, älskar den
Hur lång är du? och hur mycket väger du? går du på nån sport elr nåt tränar duo så? du har skitfin kropp hur gör du för att hålla de i så bra form? kraam

Svar: Tackar tackar! Jag är färdigt växt och är 1,56. Jag väger runt 54-55! Jag går på fotboll och då har jag träningar 2 gånger i veckan. Jag gör inget speciellt med min kropp. Eftersom jag går på fotboll får jag bra kondition sen gymmar jag ibland och så gäller det att inte små äta och äta godis ofta. Sen att äta för mycket o små äta gör att man går upp vikt. Hoppas svaret dög :)


Länkbyte

Alla läser min super snygga o perfekta väns blogg! Den är as bra, har följt hennes blogg ända sens hon starade den och och jag läser den faktiskt fortfarande varje dag! Och det tycker jag ni också borde göra, den är så läs värd!
 
www.angelicabask.blogg.se www.angelicabask.blogg.se
 
 
 

Svar på hor kommentar

Någon sa att jag inte kunde hitta vart den där "miranda" bor. Skriv till mig på kik biaaanchi så kan jag skicka bild och bevisa!
FRÅGESTUND AVSLUTAD

 För er som inte fattade menade jag att dom 3 hundarna va tjejer o den andra kille och en del två kommer för allt gick inte med!