Right now!

Vampire Diaries, (har redan sätt dom flesta nya avsnitten men yolo).
 

För mycket fritid.

 

Dream outfit

Jacka-Jofama By Kenza
Skjorta-Ralph Lauren
Jeans-Hollister
Väska-Michael Kors
Klocka-Rolex
Uggs-Ugg Australia

Frågestund!

Ni väljer att skriva frågorna på min ask eller i en kommentar. Om ni kommenterar svarar jag i ett videoinlägg! http://ask.fm/jensenclaudia för er som ville skriva där:)


Dagens samhälle.


Q/A

Allt är från New York, så fråga inte mer om det nu. Och ja jag kan visa iphone skalet:)
 

Bara för min mamma e bäst♥

Hollister jeans, två Abercrombie & Fitch tröjor, fem styckna Victorias Secrets bodysplashes och ny iphone+skal. Snacka om överlycklig!!!
 
 
 
 
 

Take care of my self.

Behövdes efter all ilska idag!


:)


Ni väljer

För er som undrar är min ask http://ask.fm/jensenclaudia
 

Äckel idioter

Ni kallar mig blatte och invandrare? Min mamma är från Italien och min pappa är från Chile, MEN jag är född i sverige. 1999-07-01 föddes jag på södertälje sjukhus, eftersom att jag är född här i Sverige är jag ingen invandrare och är Svensk medborgare. Vad är vitsen med att kalla mig blatte och invandrare? Ja jag är inte hel svensk, men vad fan är det för jäkla problem med det? En invandrare är en person som har bott i ett annat land men vill flytta till sverige. Jag är född i sverige, alltså är jag ingen invandrare? Och utan blattar hade Sverige vart skit. Pasta,ris,el,potatis,matte och alla nödvändiga saker vi anväder oss av i världen är INTE från Sverige. Blattar är ju dom bästa Affärsmännen om ni inte visste det, för olika jobb här i Sverige köper grejer från andra länder. Ni är pinsama, jag är inte EXAKT 100% svensk men en del av mig är det. Skjut er!
 

Så är vissa av mina haters rasister?

Nu har ni gått för långt, ÖVERGRÄNSEN. Har lust att polisanmäla det här. Då kommer era föräldrar få veta och dom kommer va tvugna att betala böter, sen kommer polisen säga vilka ni är och då får jag veta namn. Och då blir det ett jääääääävla helvette för er kan jag säga:) Och har vissa av er såhär mycket emot mig skriv vem ni fucking är för då måste ni ju stå för det ni skriver? Fega fitt horor, kom och träffa mig o säg ALLT de där till mig. Som min vän sa, dom pratar bakom din rygg av en anledning.
 

-

Någon undrade om jag kunde visa hur mina föräldrar såg ut så visst, haha hittade ingen bra bild på mamma och den jag hittade var min mormor med på så hon får ni också se hahaha!
 
 
 
 

Länkbyte?

Är det någon som är sugen på länkbyte? Isåfall gör jag gärna det! Kommentera isåfall så väljer jag någon/några att göra ett länkbyte med. Men för att de ska bli lättast skriv i kik eller i facebook så jag vet när vi ska göra ett:) Kik:jensenclaudia fb:Claudia Nunez
 
(Random bild haha men den va fett fin så var tvungen)

Min dag med bilder o kort text:)

Var med Izabella,Bella,Elina,Astrid,Aleks,Dewran och Johanon! Vi var på donken i sergel, gallerian sen åkte vi till medis och kom hem nyss.
 
 
 
 
 
 

Smink video!

 

Todays-

 

idiot

Anonym: Kommanteran var till din lilla video som du gjorde igårkväll när du skuttar runt som en påsatt kanin och inte till citatet, ha en bra dag.

Svar: Jag är inte pinsam, det kallas att ha rolig. men du förstår nog inte det eftersom du verkar bete dig som en jävla tråkig svensson bitter fitta:)

Sååja

 

orroz

Nu är jag arg så ett till video inlägg kommer!

Wtf did you just watch?

Ibland undrar jag vad det är för fel på mig..

-


Nu spenderar du som kollar 7 minuter och 47 värdelösa sekunder i ditt liv

 

Oherregud

Alexandra: Du behövde inte säga att det är billigare man tror du e fattig, fin blogg puss.

Svar: Är jag fattig för jag inte köper svin dyra saker? Är alla människor som handlar på rea eller H&M fattiga? Vissa är inte rikemans barn o får allt dom pekar på. Är jag fattig för min morsa köper saker till mig i USA för det är billigare en i sverige? Det är som o köpa converse utomlands, det är mycket billigare. Din kommentar får dig o låta som en snobbig överklass orre. Just saying:)

Godmorgon!

Godmorgon ala fina! Just nu ligger jag i sängen och ska kolla på Pretty Little Liars eftersom att jag missade det i tisdags. Idag så ska jag slagga hemma hos Evelina. Har saknat henne som fan, senast vi umgicks var fan i somras. Nu under lovet så är min älskling i Schweiz och ska åka skidor fram till nästa vecka, saknar honom redan:( Och min mamma o mormor är i New York nu. Är jätte avundsjuk, men dom kommer iaf köpa märkes grejer  där ifrån till mig för Amerikanska märken är billigare där än i sverige. Lägger upp bilder sen! Puss
 

Röstning!

 

Skit tråkigt

Hello läsare. Ligger i soffan o har skit tråkigt just nu. Har bara vart med släkten hela dan typ för min bror fyllde år. Senare runt 18.30 gick jag till ett dagis här i hallunda för jag skulle röka vattenpipa med Dejana, Sumaya och Sabrina. Så vi satt där ett tag o snacka om allt möjligt, garvade o sånt. Efter typ en timme så skulle dom till Dejana och jag gick hem. Bloggen är ny designad av felicia, är skit nöjd! Visst vart den fin? Nu ville pappa kolla på någon film med mig och min bror. Puss
 

Happiness

I can always be my self with you.
 
 
  
 
 

Harlem Shake

HAHAHA SÅ JÄKLA GRYM, hejdå gangnam style!
 
 
 

Nobody cares about you unless you"re pretty or dead.

Question

Har fått ungefär 3 kommentarer om att jag klänger på min kille o trycker mina bröst i hans ansikte. För det första så böjer jag mig alltid fram för o fixa datan så den inte får skärm släckning och sen klänger jag inte alls? Vi har rolligt, ni ser ju och hör att vi skrattar o sånt?  Det var första videoinlägget med honom och både han och jag tyckte de va lite skämmigt. Vi är barnsliga tillsammans och håller på leka med varandra, var glada istället att jag gjorde video inlägg med han:)
 

-

Anonym:skiit sööta ! men du kanske borde ha stängt din tröja :) 
 
Svar: Tack! Du jag vet ja märkte det när jag själv kollade igenom videon, odd molly modellerna är öppna vid bröstet och som du ser försöker jag ju rätta till den. Så hoppas inte nån av er tror att de var me mening. Kram:)
 

Första videoinlägget med babe!

 

coming soon

Sitter på tuben mot norsborg och ska hem, video bloggade idag med älskling och lägger upp den så fort jag kommer hem! puss

Just say ''Fuck You'' and smile:)


My day

Hej babes. Ska berätta lite om min dag. Efter skolan så drog jag hem o väntade på mamma för vi skulle till Lokes uppfödare och lämna han dära för mamma ska till New York i en vecka. Efter det drog vi till Medborgarplatsen och åt middag på en kina resturang. Skit mysigt! När vi hade ätit klart drog vi hem och jag duschade i typ en timme, och just nu så sitter jag i min One Piece och kollar på ''Person Of Intrest ''med mamma. Slänger in något snabb inlägg sen. Puss!
 

BB cream

Måste bara tipsa om BB cream. Den är helt underbar, det är som en fundation fast kräm. Den luktar jätte gott och man får super fin färg av den och huden ser jätte fin ut, man behöver knappt ha puder! Det finns i olika nyanser, man kan köpa den på vissa H&M affärer. Köpte en igår för 119 och är skit nöjd redan. BB cream finns i olika märken tex Garnie,Maybelline, Nivea och L'Oreal. Min är från Garnie men ville ha en från L'Oreal fast hittade den inte:( Ni som inte har en BB cream köp en och ta antingen från Garnie eller L'Oreal!
 
 
 

Drog

Så fucking bra!

Tumblr

Gillar inte att lägga upp så mycket ''weheartit' bilder på bloggen för det tar så mycket plats så alla andra inlägg försvinner. Så har skaffat en tumblr nu där jag kommer lägga upp mycket insprations bilder och citat. Dock kommer jag blogga kvar här som vanligt precis som jag brukar göra! Men klicka in på den.
 
http://wowsheishot.tumblr.com http://wowsheishot.tumblr.com http://wowsheishot.tumblr.com
 

-

Får jätte mycket frågor på http://ask.fm/jensenclaudia  vilket jag tycket är riktigt kul. Men bara för det betyder det inte att ni ska sluta fråga och kommentera saker här på bloggen, för det är kul o ta upp frågor här med som tex i video bloggar. Kommentera både här och på min ask sida. Om ni gör det så får ni kommentera en varsin grej som ni vill att jag ska göra här på bloggen, det som jag tycker verkade mest intressant kommer jag att göra. Så nu kör vi!
 

Home today

hade skit ont i magen så jag bestämde för att vara hemma idag. men det är bättre nu, funderar på vad jag ska göra har skit tråkigt verkligen. ska äta något nu så bloggar sen!
 

Spring Outfit

 
Stickad tröja-Bikbok
Skor-Converse
Örhängen-Marc Jacobs
Klocka-Daniel Wellington
Bootcut jeans-Abercrombie & Fitch
Väska-Mullberry

Blogg desgn.

Är fett trött på min, så finns det någon liten sötnos som skulle kunna fixa en ny fin blogg design till mig? Kika jensenclaudia eller om inte någon av er är intresserad av det får jag fråga nån kompis:)
 

Godnatt!


Spikes~


Med finaste♡


Jag älskar dig.

I april 2012 träffade jag världens sötaste kille. Han heter Agaton, vi blev bästavänner direkt hihi. Vi hade våra stunder där vi bråkade om vissa saker, men löste allt. När axel och jag gjorde slut var agaton den ända som fanns för mig, han pratade med mig i två timmar medans jag grät och skrek om hur mycket jag ville dö. Agaton brukade aalltid kalla mig habibi, kommentera mina bilder o allt medans vi var vänner. Och sen så fick jag vibbar att han började tycka om mig, men ville inte förstöra vänskapen så försökte ignorera det. Men efter ett tag runt oktober märkte jag att de inte gick och jag tappade kontrollen helt o tog första steget, så vi började strula. Vi träffades mycket för jag ville utveckla mer känslor. Hade ju svårt för det pga att alla hacka på mig för det var annas ex.. Så vi bröt kontakten ett tag, sen bröjade jag skriva o det blev bra igen. Så man kan säga att vi hade hemligt förhållande. 1 december 2012 blev han min. Kunde knappt insé det, den perfekta killen som bara har funnits i mina drömmar var nu min och ingen annans. Känslan var obeskrivlig, jag vart så otroligt lyckligt o kändes som att hela mitt liv hade förvandlats till något underbart. På ett sätt tyckte jag att de var bra att vi gjorde slut en gång, för vi hade inte haft det såhär bra annars. Nu har vi det mycket bättre och allt håller på gå uppåt. Mitt liv är i balans igen. Agaton om du ser det här ska du veta att du är det viktigaste i mitt liv, du är min bästavän och pojkvän. När du blev min, så visste jag att nu har jag någonting i livet att kämpa för. Jag gör vad som helst för dig, klarar mig inte utan dig.  ''I love you, i need you, i miss you''. Förlåt för att jag kan beté mig som en idiot.. Lämnar dig aldrig någonsin. My life! 
 
 
 

Mens/Tamponger

En tjej frågade mig om jag kunde tipsa om tamponger o skriva om mens, tex när jag fick den. Och tyckte det lät roligt så jag kör på det. Tampong tycker jag är det bästa att ha, det finns 3 olika storlekar på tamponger. 
1. Mini tampong som man har om man blöder lite.
2. Normal tampong för er som blöder normalt.
3. Stor för er som blöder mycket.
 
När man använder en tampong så suger den upp blodet istället för att låta det åka ut som man gör när man har en binda. Och ja, det kan göra ont om han har tampong. Men det gäller att man sätter in den rätt och låångt inne. Om han har stoppat in den snett eller om man inte har kört in den tillräckligt långt kan det kännas jätte obehagligt och skava innuti. Man måste köra in den med fingret långt tills man knappt känner den o sen så drar man ut snöret o låter det vara utanför ''fittan'' så att man kan dra ut den genom att hålla i snöret istället för o ta in fingrarna haha. Byt tampong ofta för det är ohygenist att ha samma tampong för länge för då är det gammalt blod som ligger i tampongen o suger upp mer och mer. Då börjar det lukta och så kan det läcka igenom. Samma sak gäller när man ska sova, använd vanlig binda eller nattbinda. Jag fick min mens i slutet av 4an så jag var ganska liten, och använde binda hela tiden tills jag började i 6an för då började jag med tampong. Och när man väl har tampong är det jätte skönt för man känner inte att man har den och då kan man ha string. Med binda känns det blöjigt och är krånligt om man vill ha string. Jag använder dom största tampongerna för jag blöder mycket.. Och märktet är Libresse, så ni som vill/använder tampong köp Libresse!
 
(Dom blåa är normala, gula är mini, och rosa är dom största)
 

Svenska nu!


My baby.

I loved you once.
I love you still.
I always have.
I always will.
 

New in♡

Äkta pälsväst, love it ✔

HISS/DISS

HISS

Hunter stövlar. Det är så sjukt snyggt, man kan ha exakt allting till dom! Ser helt stilrent ut, är ju kär i mina egna hunters hihi. Helt klart Hiss!
 
 
Och andra hissen är pälsvästar. Älskar det! Så jäävla snyggt och ha det över en skinnjacka bara sådär eller över en fin kofta. Menar inte fake nu, det ska vara äkta! Fick med mig en idag faktiskt, MEN INTE DEN PÅ BILDEN
 

DISS
 
Fjällräven jackor. Förlåt men det är så sjukt fult, de liknar en jävla pundar/knarkar jacka för gubbar som ska ut och plocka svamp i skogen. Ingen stil alls, men respekterar ni som har det. Min kille är den ända fina i fjällis:)
 
 
 
Och sen en stor fet diss till er tjejer som bråkar med allt och alla. Som många vet är det för de mesta tjejer som startar bråk genom man råkar kolla på än. Så fucking töntigt varför komma fram och jiddra bara för man råkar vända en blick eller kolla? Finns det någon lag i sverige där det står ''Man får inte kolla på vissa människor'' NEJ, jag svär ni skämmer ut er såhääär mycket tro inte att ni får uppmärksamhet och respekt. För alla garvar åt er:)
 
 
 
 

Sex

På min http://ask.fm/jensenclaudia  så fick jag en fråga av en läsare och hon undrade om jag kunde lägga ut bilder på vissa sex ställningar. Eftersom att jag är så snäll sa jag självklart ja, så nu kommer några bilder på lite ställningar och kommer skriva om dom:)
 
Doggy Style:
Doggy är när tjejen ställer sig på alla 4 och killen tar en bak ifrån. Man kan antingen göra det analt eller mellan bena och så kan man ha det ståendes mot en vägg tex. Haha hatar o säga fitta,knulla och allt det där de känns inte bra!
 

69an:
 
69an har man alltså bara oralsex. Och man gör det genom att tjejen lägger sig bak och fram på killen så att hennes rumpa är vid killens ansikte o hennes ansikte vid hans kuk. Och då blowar tjejen medans killen slickar. Haha rättvist! 
 
 

När man ska ''rida'' så ska tjejen sitta på killen medans han halvt ligger ner. Antingen så kan han köra och göra jätte snabbt eller så kan tjejen göra det istället. Så lätt var det:)
 
 
För er som vill veta mer om sex ställningar så finns det en jätte bra sida där det står hur man gör dom och bilderna är rörliga. http://www.sexinfo101.com

Dagens låt!

 

Q/A

Anonym: Är du och Agaton inte tillsammans längre? Eller asså varför har man inte sett något från er på skitlänge?


Svar: Såklart vi är? Förlåt men bara för att vi inte är ett tumblr par som lägger ut bilder 24/7 så betyder det inte att vi har gjort slut. Kram :)

 (ful o för jävlig hemsk driv bild så ja jag vet att ja e ful HAHAHA)



bad uppdate

förlåt för sämsta uppdateringen men har haft fullt upp! igår drog jag till årstaberg och tog tvärbana till vallatorg för jag skulle träffa bella och mary. efter ett tag drog vi till liljeholms donken sen köpte vi 24 powerking och godis för vi skulle hem till bella och kolla på Melodifestivalen! runt 21.30 kom bellas kille också sen drog vi till donken o gick på fkn mount everts berg. egentligen skulle vi slagga hos bella men vi gjorde det hos mig istället. vi kollade på film o hade allmänt kul! och idag har vi vart i stan o globen. Men nu så sitter vi i bellas säng, måste va social nu. puss

med mary och bella my homies


Liljeholms donken!


Retro


Answer

Vad vill ni se mer av i min blogg? Är det något speciellt ni vill att jag ska göra för det ska kännas roligare o läsa min blogg? KOMMENTERA

Ångest-.-

Behöver en ny jacka! Hur mycket kostar en Hollies jacka i buktik? Om det är någon som säljer hollister jacka,d brand, hollies eller bara nån fin vinter jacka kika mig! jensenclaudia

Outfit+Face look

 

omg

Har märkt att många är så sjuukt intresserad av sex för jag får massa sånna frågor. Tänk på vad ni skriver för mycket är over the line, kolla på porr så ser ni hur allt är?

 

Valentine

Har haft världens mysigaste dag. Efter skolan gick jag,emma,becca,jesper,julia och steffe till stationen för jag skulle möta agaton. Sen drog alla åt varsitt håll och jag o agaton drog hem till mig. Vi kollade på film o bara myste! Har saknar min baby så mycket. Imorrn slutar jag efter lunch så det ska bli as nice, får se vad jag gör då. Men hur har eran allahjärtansdag varit o med vem spendera ni den?


Happy valentines day+Outfit!

 
 
Blus-Odd Molly
Jeans-Dr.Denim
Skinn jacka-H&M
Kängor-Bianco
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Odd Molly nr 2♡


New in♡


Shoppat!

Sitter i bilen och är på väg hem från Skärholmen med mamma. Fick med mig en vit stickad tröja och 3 string! Lägger upp bilder sen när jag är hemma och berättar om vad jag har gjort idag. puss


SUCK ON MY BIG FAT

 

Sur

sämsta dagen hatar mina lärare.

Videoinlägg!

champions leauge grejen var fel trodde allahjärtansdag skulle va imorrn haha har börjat blanda ihop alla vecko dagarna :/
 

Makes me happy

 
 

I tried, you didn't, i'm done, have fun!

Har skit tråkigt i skolan just nu. Becca,Emma och Julia har spanska så vi har inte samma lektion nu så är helt själv med alla killarna! Fortsätt o fråga mig massa frågor för det var kul o svara på, http://ask.fm/jensenclaudia
 

Skit sen!

Är så jävla sen till skolan har missat hela första lektionen! bloggar mer sen, puss.

Love it♡


I will never stop♚

Har funderat och jag kommer inte låta några små osäkra människor få mig o ta bort min blogg som jag älskar. Är trött på att låta hatet ta kontroll över mig och mina känslor, ska visa att jag inte är så lätt att bli av med. De finns mer folk som älskar mig än folk som hatar mig. Tack för alla stöttande kommentarer "ang" videon där jag pratar ut om vad ja känner, stor respekt till er. Min statistik går högre och högre o har nu börjat komma upp i 400, tack för att ni stöttar mig o fortsätter läsa bloggen. Puss!


don't take it so serious

Bh storleks grejen är för jag hatar när folk inte tror på mig. Det irriterar mig något enooormt o ja respekterar om någon kan tycka det va attention. Hade själv tyckt det, men nu vet ni mina finaste:)

Älsklingen ♡




bitches

vissa trodde inte på att jag har 70 F o 65 G. gick till en speciallist affä så dom fick mäta:)








Med becca och vinsa in eskul!

 
 
 

Ask me!

http://ask.fm/jensenclaudia
 

Bloggtips!

Läs min älsklings blogg den är grym! Hon skriver om sin vardag till allt möjligt, lovar ni kommer bli beroende! Lovar den är såååå läs värd. Ida är världens finaste♥
 
KLICKA HÄÄÄR
 

OMG BABY!!

 

Outfit

Måste skynda mig är skit sen till skolan så vissa av er ha en bra! puss




“You have to be unique, and different, and shine in your own way"
-Lady Gaga




Borde jag ens forsätta?

Jag klarar inte av alla negativa skit snack kommentarer. Ni vågar inte ens säga det till mig, om de e så många som stör sig på mig borde jag lägga ner bloggen så slipper ni? Vad tycker ni, ska jag sluta blogga?




Till er som dömer mig


Bloppis

haha bara en kul grej!

instagram: bianchisbloppis




Med annis


-

Ett video inlägg kommer ut idag. Kan alla ni fucking haters kontakta mig personligt? speciellt den där hanna, kolla va du kommenterar vem fuuuck äre som söker uppmärksamhet nu? du känner nt mig så käften.

Kik: jensenclaudia
Fb: Claudia Nunez
Skype: claudia-nunez99
Nummer: ger jag ut om ni skriver först




Min prins

Hans komplimanger kan göra min dag. Utan honom skulle jag inte orka något. O tack till er andra också med positvia kommentarer!




Do you know how much it hurts?






My weight doesn't define who i am.

Tilda: HON VÄGER INTE 53 HON ÄR JU BAJSTJOCK HON KANSKSE VÄGER RUNT 63 GUMMAN LJUG INTE NU:)

Svar: Lilla du har du problem med synen? Skrev aldrig att ja väger exakt 53? Jag skrev att jag väger RUNT 53. Jävligt sorligt att du ska kommentera att du tycker att jag är tjock, de visar bara vad för slags människa du är. Har du inget bra o säga, säg inget. Jag personligen vet att jag inte är världens smalaste och inte har den perfekta kroppen. Men det ger dig ingen rätt o döma mig, som sagt ja vet hur jag ser ut. Att kalla mig tjock gör mig inte smalare så sluta klaga!
 

Till Hanna

Hanna: Vad är för fel på dem andra ögonbrynen? jag tycker de borde stå yes på alla, för det första vill alla kanske inte ha samma ögonbryn som ALLA andra har. Det blir bara gay om man ska ha som alla andra, sen har man sin egna stil, så fattar inte grejen med bilden? Och vadå BAAAM?

Svar: det är inget fel på dom andra? de som menas med bilden är att dom där de står "yes" är normala och dom andra är sönder noppade eller för stora? eftersom att du blir upprörd har du några av dom ögonbrynen på bilden haha, sa aldrig att dom var fula! Take a chill pill broe.

:)




Asså va?

Tilda: du väger inte 53 kg. Fin blogg:)

Svar: vet inte hur ja ska reagera, så du menar att jag väger mer en vad jag SJÄLV säger att ja väger? Jag sa CIRKA 53 inte att ja väger EXAKT 53. Blir irriterad för ja fattar inte vart du ville komma med den kommentaren? Du känner inte mig?


Mini shopping!




BAAAM




En gång bästisar, alltid bästisar.

Allt e löst. Vi har vart vänner i snart 3 år o ska va vänner längre. Love u<3

Outfit






It's okay to not be okay.




You're beautiful in your way because God makes no mistakes.

Jag förstår mig inte på vissa människor. Hur kan ni döma en person så lätt? Nu är det här inlägget mest om tjejer. Ni kan döma en tjej personlighet bara för ni tycker hon ser bitchig ut, ni dömer än för vilken vikt man har och hur man ser ut. Hur i helvette kan man va så jävla självsäker och gå o kalla en person ful eller tjock? Har ni någon aning om hur mycket de sårar än eller? De finns tjejer som spenderar TIMMAR på att sminka sig o fixa håret bara för att dom ska passa in annars blir dom kallad fula bara för dom inte ser ut som alla andra tjejer. Hade folk inte vart så dömande o låtit folk bara vara sig själva hade man inte behövt bry sig så mycket om hur man ser ut. Så sjukt sorligt.. Alla människor är lika mycket värda. INGEN ska behöva dömas pga deras utseende, Sverige är ett fritt land så alla har rätt o vara sig själva. Ni tjejer som upplever det såhär, skit i idioterna ni ÄR vackra. Och ni andra tänk er för innan ni kränker någon o går på person angrepp, ni kan vara en anledning till att tjejer skär sig eller får tårar.




Q/A

Julia A: Du e sjuuukt fiin! Hur lång är du och hur mycket väger du? din kropp e såhääär perfekt, du liknar seriöst som en av familjen kardishian!

•Svar: Naaw! Jag är 1,56 o färdig växt och så väger jag cirka 53. Tack men de tycker inte jag.. Omg omg gör jaaaag?!:D puss

Emelie: Skitfint! vart brukar du färga ditt hår? och hur mycket kostade?

•Svar: Tackar! Jag färgar hos klippodrom på St:Eriksgatan och för mig kostar der 700 för min mamma känner henne. För andra vet jag inte.

Anonym: Kan du göra videoinlägg med Agaton? Skit söta!

•Svar: Har faktiskt snackat med han om det så loovar o försöka fixa det. Tack!





PLL NU

Är det några av er som också följer den? Kollade för första gången i somras faktiskt! Isåfall vad tycker ni om det och vilken säsong är ni på? Själv så e jag på den senaste:)







Svenska snart me becca!

 
 
 
 
 

Kik: jensenclaudia

Kom igen va inte blyga nu! puss






svante

svante in the house jag e bäst
 

För er som inte märkte..

Så har jag fixat ljust hår igen! Jaja ville bara säga det. Måste sova nu ska upp tidigt,puss godnatt!




Du fick mig att förstå vad äkta kärlek är♥

(gammla bilder på oss o min lille bror)
 
 
 
 

Yohio

Bara jag som tycker han e sjukt söt? Han var den bääästa av alla på melodifestivalen för resten sög. I torsdags var ja med älskling i stan o kollade runt, saknat honom. För er som inte visste så vart de två månader för mig och agaton i fredags! Så jag åkte till söder o va hemma hos anna en kortis, sen gick jag till södermalmskolan o mötte upp astrid o agaton så drog vi hem till honom. Idag kom anna hem till mig o vi bara chillade, saknat henne. Imorrn ska jag va me älskling efter skolan, så skippar träningen o drar dit på onsdag istället. Nu ska jag byta om o lägga mig, godnatt!








-

"We create our own destiny"-Greys Anatomy.




Feb. 03, 2013


I really don't give a damn fuck


-

emilia: tycker du det var elakt av axel det han nu gjorde mot ida? har du pratat me han om det? vet du om han fortfarande har känslorna kvar? :) du är så fucking perfekt, och inte för att "skämta" du är så jävla lik kim kardashian helt jävla seriöst.
 
Svar: amagaash vilken sötnos på det sista, kontakta mig via facebook eller kik så kan du få veta mer.
 
Kik: biaaanchi
Fb: Claudia Nunez