Här är min nya ask:)

http://ask.fm/claudiaftw
 

Sämst.

Min statistik går ner,mindre frågor i ask och mindre kommentarer på bloggen. Inte kul att ha en blogg då faktiskt, så är inne på att lägga ner den:)

Leker lite med brosans keps fett cool

 

Let's go, it's now or never!

There ain't no better time
I'm talking here and now
I'm talking here and now
Let's go!
 
(sommar minnen med denna låt omg.)
 
 

Aztec

 
 

Underhållande!

HAHAHAHHA omg en gossip blogg om mig,anna,acke,aleks,alva,ludwig och estelle. Sjukt pinsamt, både jag och anna är så jävla arga just nu. Väx upp din horunge hoppas ditt ansikte blir spräckt när alla vi får veta vem du är:)
 www.gossipgirl.webblogg.se 

Seg dag fan

 


Skolan!

Har fett tråkigt just nu vill bara dö, känner mig as bitter haha. Ska ha SO nu i en timme, videobloggar när jag kommer hem. Puss
 
 

ny ask och kik!

http://ask.fm/claudiaftw
kik: claudiabianchi1999

Peace out

Hatar att ta upp vilka skolor jag gick i och vilka vänner jag hade då. 1.Har inte kontakt med någon och 2.Jag vill inte ta upp alla skolor:)

Dagens låt!

 

'

Destroy that idiot who destroyed you.•Claudia Bianchi
 

@School


depression.


Frågestund°

Passa på att fråga nu. Antingen här då jag svarar i ett videoinlägg eller så svarar jag bara på ask:)
http://ask.fm/jensenclaudia 
 
 

ny design kommer idag!


....

 

cry

kommer göra ett videoinlägg idag, kommer säkert börja gråta när jag berättar vad som har hänt.

i can't do this anymore.

jag orkar inte mer, känns som jag kommer falla ihop. gråter tills jag tappar andan, vill bara försvinna. vi ses när jag kan ta tag i mig själv..


Me today


Rihanna-Stay

Not really sure how to feel about it
Something in the way you move
Makes me feel like I can't live without you
It takes me all the way
I want you to stay.

Fega jävlar

 

Soon

Har en riktig jävla piss dag idag, vill bara somna och inte vakna upp igen. Min mamma kommer åka iväg snart så gör videoinlägg då..
 
 

Idioter dö

Idag kommer jag att tabort min ask och förmodligen ta bort min privata o göra en ny o accpterar ÄNDAST dom ja känner. Har vart snäll nu o accepterat vissa min det var ett misstag. Så vill ni mig nåt skit ungar så tar ni det med mig! Kika eller träffa mig, om ni fortsätter skriva anonymt står det ni inte för det ni säger eftersom att ni är rädda om jag skulle få reda på vilka ni är. Får se vilka som vågar:)
 

Hollister!

Var i gallerian med pappa och shoppade på hollister! De här fick jag med mig:
 
 
 
 

Sluta blogga?

Should i?...

Just girly things-

 
 

Tråk

 
 
 

My day!

Har vart med Mathias,Demi,Nora och Jonna hemma hos mig!
 
 
 

Q/A

Anonym: du kanske ska öva mer på ditt engelska uttal haha, men annars var det sjukt bra duktig du är :) ta inte illa upp du vill ju själv veta vad vi tycker så here you go.
 
Svar: Nej det sa jag inte haha, jag sjunger rätt för ja kollade på en lyrics text bara att det inte låter likadant som om jag skulle sjunga framför dig;)
 

The A Team

Egentligen ska jag inte behöva vara nervös över att lägga ut det här men nu är det så att de finns så jäkla mycket haters nu för tiden som förstör så jag är nervös-.-
 
 

What if i disappear? Will you look for me?

 

-

This is fat.

Not me.
 

Med Astrid!

 

Q/A

Jenna: Wiegle och Aleks Vukosavievic?
Svar: Hahaha nej. Anna Östling och Aleksandra Boskovic:)

Galet igår

Efter skolan åkte jag hem och chillade bara. Runt fem tiden drog jag till söder och mötte upp Johanon,Salim,(nån kille),Izabella,Isabella,Demi,Aleks och Anna i maria torget! Killarna skulle till norsborg så vi åkte hela vägen dit med dom sen drog dom. Det var helt tomt på tuben så jag och tjejerna gjorde Harlem Shake hahahhhahha. Senare så drog Izabella och Demi till Liljeholmen för dom skulle typ köpa tuggummi o sen dra hem, så jag och dom andra drog till maria torget och mötte upp Estelle för vi skulle smita in på msv diskot i Södermalmsskolan (det är ett disko från typ 02or och 00or). Min älskling och våra andra kompisar som var 00or var ju där så därför ville vi in. Ingen lärare lät oss komma in så vi typ dansade utanför fönster o hade egen fest, sen kom vi faktiskt in en stund men sen hittade en hor lärare oss. Påvägen hem så lämnade Agaton och Ruben mig vid södra station sen kom jag hem, min läpp e svullen för jag slog i den i en järn fönster bräda o har blå märken för vi kröp på golvet hahahaa. Men bloggar mer sen, puss!
 
 
 

Det här är nog det roligaste jag har sätt..

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA

Skulle vart uppe tidigare!

 

Så kul!

Haha folk blir typ arg för att jag hatar Robin som vann melodifestivalen. Om min åsikt är så jobbig är det bara vända på klacken och dra, jag tycker rent sagt att han suger och jag+sååå många andra vart grymt besvikna över att han vann. Okej jag överdrev nog lite med texten men i den stunden vart ja för arg, men varför tar ni åt er? killar kallar Justin bög o allt, så känner jag om Robin:)

Todays-

Och har svarta tights till. Måste skynda mig nu är sen som fan, puss!
 

ask me!

 http://ask.fm/jensenclaudia
 

Min nya hollies jacka!


Videoinlägg!

 

Todays-

(har inte svart hår det var dåligt ljus)

Stan today.

Måste göra det här inlägget snabbt min lärare kommer döda mig om hon ser att jag bloggar! Men idag ska jag till stan och köpa en jacka, som vanligt forever alone-.- Så om någon av er befinner er i tc eller i närheten hör av er till mig och var INTE ANONYM och om någon av er ser mig kom fram! Imorrn ska jag va med babe igen så får se vad vi hittar på. Bloggar på rasten o lägger upp dagens outfit, puss!
 
(Bild från min labb lektion hähä oseriös)

Q/A

Anonym: Dina ögonfransar är så jäkla fina & långa hur gör du för att få det så? Visa gärna i en video tack :)
Svar: Tack! Jag gör ingenting med mina ögonfransar faktiskt, dom är som dom är helt enkelt. Har bara mascara på dom! :)

Påväg hem från babe!

Har vart med älskling o wille hela dagen. Nu sitter jag i Maria Torget o väntar på tuben till Hallunda för jag ska till pappa. Är obeskrivligt hungrig och eftersom att ja har vart duktig ska jag få donken hihi. Bloggar ikväll, puss.

Svenska nu!


Lägger ut den här igen för min egen skull..

Vill du dö? Tänk dig detta:Du kommer hem och har haft en riktigt hemsk dag, du vill bara bryta ihop och känner att ingenting funkar längre. Du går in på ditt rum, stänger dörren, tar fram självmordsbrevet du skrivet för ett tag sen och skriver om det flera gången, du skär dig för sista gången och tar flera tabletter och dödar dig själv med brevet i handen. Din lillebror kommer upp till dig för att säga till dig att maten är klar, men eftersom han är så liten förtog han ingenting och trodde såklart att du sov. Han gick ner och hämtade mamma och berättade att du sov och att han inte fick upp dig. Din mamma kom upp och såg dig, ligga i allt blod. Hon bröt ihop, tog tag i din hand, läste brevet och la sig på golvet och skrek. Din pappa sprang upp och märkte exakt vad som hänt och slängde något i väggen och skrek och började gråta. Dagen efter fick skolan ett brev, som dom sedan läste upp för skolan. Så tyst dom minuterna, har det aldrig varit. Det där flickgänget som sa fula ord till dig? Ångrar att dom aldrig påminde dig om hur vacker du är. Dom som misshandlade dig? Vill slå sig själva dubbelt så mycket som dom slog dig. Ditt ex? bröt också ihop och gick ut ur skolan och började gråta. Dina vänner? Börjar gråta för att dom aldrig förstått att du mått så dåligt. Din bästavän? Hon visste vad som hänt, från början till slut, hon har skuldkänslor för att hon inte på något sätt kunde hindra dig från att göra detta. Hon gick ut, började skrika och fick inte ut tårar, hon satt still och kunde inte röra sig. Nästa dag var det din begravning, nästan halva staden kom, ALLA började gråta för att dom visste att du alltid fanns där, du hade alltid en axel man kunde gråta på. Nu var du helt borta, verkligen helt borta. När din bästavän såg kistan brast hon ut i tårar och började skrika och kunde knappt gå hem. Efter några år, din bror? Han förstod äntligen vad som hänt då han blivit äldre, han förstör sig själv. Dina föräldrar? Mår så dåligt att dom knappt kan gå ut. Din bästavän? Hon har försökt att ta självmord, men hon lyckades inte som du gjorde. Hon skär sig. Och ditt ex och det där flickgänget + dina vänner? går till folk för att prata ut, för dom mår så dåligt.Så tänk på, att om du vill dö, påverkar det inte bara dig själv, det påverkar alla i din omgivning, för du betyder något, det är bara du som inte visste om det. Du sket i alla fina ord istället för att ta in dom och du bra gav upp. Du är inte värd deras tårar! Du är värd lycka, så ge inte upp. För en dag kommer du stå där, på toppen utan problem, bara du kämpar!
 

Dagens fråga!

Hur gamla är ni som läser min blogg? KOMMENTERA!
 

Låt tips!

 

Todays-


Bloppis

Min bloppis är aktiv igen nu så följ den på instagram! bianchisbloppis

Dagens låt!

Gammal, men fortfarande så jäkla bra!
 
 

10 sanningar om mig

1. Jag älskar house musik
2. Är 1,56 cm lång
3. Avskyr dryga människor
4. Är aldrig blyg
5. Älskar alla svenska DJ's som nause,avicii o fler
6. Jag är lat som in i helvete
7. Jag kan knäcka nästan allt i min kropp
8. Jag är väldigt pratglad/social
9. Älskar att dansa
10. Jag kan shuffla
 

Godmorgon!

Hej allihopa! Just nu har jag precis ätit frukost och är hur mätt som helst. Idag ska jag åka till stan och köpa en pälskrage (äkta) som jag ska ha över skinn jackan och efter det drar jag till söder och är med Isaaq eller Axel. Igår följde jag med familjen till kungsan och kollade på nån protetserar sak, sen träffade jag amanda och linnea där så vi gick runt i stan och va  i PK huset ett tag. När dom drog så åkte jag o dom andra till Skärholmen för vi skulle äta på resturangerna. Ska fixa mig nu föfr jag har tråkigt, puss!
 

Big love

Elin: Claudia, jag vet inte hur jag ska börja, du är så otroligt vacker & värkar så snäll! Du är en ren förebild för mig! Du står upp för vem du är och är självsäker, önskar att jag kunde vara som dig och skita i allt skitsnack, du är min förebild<3

Emma:
Åhhh såg din video när du visar dina lår och magen. Seriöst du har typ den vackraste kroppen jag har sett ! du har sjukt lik kropp Kim kardashian seriöst dina höfter !! Folk som säger att du är tjock eller fet är bara avundsjuka och missnöjda med sig själva ta inte åt dig ett skit dom säger dom är bara största töntarna som sitter bakom datorn och skriver massa saker till dig !  Älskar dig blogg den är sjukt bra och du är min förebild !

 Emilia: Men fy fan, jag fattar inte varför du får så jävla mycket hate. Du är sjukt fin och har en snygg kropp. Varför måste folk klaga så mycket när de bara är avundsjuka?


Julia: asssååå damp due typ en av dom snyggaste jag vet och jag tycker att victoria secret modellerna e top notch och du e typ lika snygg! vadå "typ" due de!
 
 Anonym: hoppas du verkligen nt tar åt dej! för due jäättte fin verkligen! stora lår e skit snyggt lixom, då har man ju en rumpaa pxå som e defentift fint!

Anonym:du är så vacker claudia. och sjukt rolig. skit i alla fula kommentarer. dom är bara avundsjuka på det fina som du har
Era kommentarer får mig att vilja fortsätta blogga, ni är så sjukt söta och snälla allihopa! Kärlek till er underbaringar♥
 
 

New in♡


Best friend? Please.. She is my sister!

2 år och 9 månade har vi kännt varandra, love u Ida♥
 
 
 
 

Dagens låt!

 

Hoppas ni/du blir på körd av en bil

 

Summer Times

All the crazy shit I did that night has become awesome memories ∞


Min mage o mina ben:)

 

Video inlägg på G

Den skulle komma upp för typ två timmar sen, men bättre sent än aldrig. Så håll ut den e snart uppladdad!
 

Todays-


Now you"re just somebody that i used to know.


~

Vad borde jag göra för att min blogg ska bli roligare att läsa? Tjata inte om mer bilder på mig och agaton för det är inte direkt de ända man ska göra om man e tillsammans med nån:) Funderar på typ skämt "videosar" för många säger att jag e rolig vilket jag är;) Men kommentera förslag!!

Bitches


Vad tycks om min låt?

 

Todays


Ful?

Alla haters nämner alltid att jag e tjock eller ful. Om jag får fråga, hjälper det på nåt sätt? Ser jag på något sätt finare och smalare ut när ni kallar mig sånna där sak? NEJ så håll käften o sluta kolla på mig istället o försvinn från min blogg, så behöver ni idioter inte fortsätta kolla:)
 

Deppmode..

Ska kolla på Gossip Girls o vänta tills mamma kommer hem med kebab. Känner mig inge vidare...
 

People Help The People

Gråter nästan när jag lyssnar på den, så otroligt fin låt!
 
 

Hate this day.

 Fyfan och se henne lämna skolan i en ambulans..
 

don't get it?

Vissa av mina läsare tycker att jag uttrycker mig fel mot kommentarer? Om nån säger att jag e patetisk, cp eller liknande ska jag bara sitta o ta emot den skiten eller? NEVER, dom som känner mig vet aty jag inte gör det. Kalla mig saker o va uppkäftiga, men förvänta er inte snälla i lugna ord tillbaka för ni får definitivt tillbaka. Jag tar inte åt mig bara för att jag blir arg, jag reagerar eftersom människor har så jäkla lite respekt och blir trött på massa skit snack så neeeej be mig inte o ignorera för det gör jag inte. Om vissa av er bara klickar in på min blogg för att leta fel och klaga kan ni bara dra åt helvete för sånna smuts barn vill inte jag ha på min blogg, hata nån annanstans så slipper ni se mina feta lår ni klagar på 24/7:)

VINST

Medans folk trodde att vi skulle förlora mot united fortsatte jag och tro på oss, jag o dom andra real fansen hade rätt. VI VANN BITCHES! (Ronaldo my love♡)

Real Madrid-Manchester United

Vilka hejar ni på då? Själv så håller man på Real som alltid;)
 

-

It’s hard when you miss people. But, you know, if you miss them it means you were lucky. It means you had someone special in your life, someone worth missing.
 

Copycat

Svar: Hahaha omg, tack för du att sa!
 (Inlägget fortsätter ner de e inte så kort som på bilden)

WIth my friends


orrreeee

Elin: Lilla gumman din väska kostar inte mer än 2000kr så du kan sluta försöka impa och säga att den kostar 4000kr och speciellt i USA där kostar dom mindre
Svar: Sa jag bara att väskan kostade mycket? köpte väska, plånbok, regn impregnerings spray och vanligt impregnerings spray.Och allt e från MK butiken, tror du allt de där e 2000 spänn lr dumma åsna? Sa inte 4000 sa 3000-4000 alltså 3000 UPPÅT

eskulä

Håller på ta me mig tamponger till mig och ida för hon ringde mig o hade tydligen glömt HAHAHAHA. Mår så jääkla illa känns som jag ska spy. Bloggar sen! puss

claudiabianchi @instagram

Follow!

Vilken ska bli min nya profilbild på fb? (kommentera)

1.

2.

3.

Q/A

Q; Vilken app redigerar du dina bilder?
A; Haha instagram:)
 
 

Nothing to talk about!

 

-


Mensverk

Godmorgon på er läsare! Har ingen lust att dra till skolan för jag har mensverk + ont i huvudet. Inte kul alls så jag ska träffa älskling imorgon istället. Blir förmodligen bara hemma idag, faan att alltid nåt sånt här ska hända på en skoldag-.- Nu ska jag vila så jag piggnar till mig bloggar sen. Puss
 
 

Tips!

För er som är missnöjda med era ögonbryn,tycker att dom är för korta eller inte lyckas måla dom på ett bra sätt, kolla den här videon. Ser helt naturligt ut och skit snyggt!
 

Dagens låt!

 

I appreciate you.

Som många av er vet har det vart mycket drama här på bloggen och har fått många nya haters. Fast jag har fått många flera underbara läsare här på bloggen som är så stöttande och positiva. Ni fick mig att insé att det finns fler folk som gillar mig, än folk som ogillar mig. Under tiden då jag vart ledsen/besviken och arg över kommentarerna om min vikt och alla ''rasistiska'' påhopp så fanns ni där och försökte få mig på bättre tankar. Det var flera stycken läsare som kikade mig o skrev till mig på facebook bara för att försöka rycka upp mig. Vet ni vad? NI lyckades. Är så glad att se hur underbara ni är! Tack så mycket för eran support. Uppskatter er!
 

Todays-


Sad quotes

 
 
 
 

We are shining

Hello people! Just nu sitter jag i beccas säng o bombar musik. Vi håller på fixa oss nu och funderar på vad vi ska göra för något. Mamma och jag kanske ska till skärholmen lite senare idag för jag måste fixa min lur för den börja fucka och jag får typ cp ryck av det -.- Imorgon ska jag träffa min älskling, har saknat honom såååå mycket! Vi har ju inte träffats på en vecka för han har vart i Schweiz ett tag, haha stackaren har brytit höften när han åkte skidor så ska ta hand om honom:( Ska vara social mot becca nu och vi kanske gör ett till bättre video inlägg idag! Puss
 

One love

 
 
 

Med Becca!

 

Slagga hos becca!

Hello läsare! Ska typ äta lunch nu sen kommer becca och hennes o hämtar upp mig för jag ska slagga hos henne idag, super mys har saknat min babe! Hela veckan har det nästan vart skit fint väder tills idag, värsta snö stromen-.-  usch o fy! men ska börja packa nu så jag bloggar mer hos henne för jag tar med min data. Puss! 
 

Låt tips

2 av dom bästa låtarna jag vet, så jäkla grymma. Läsare ni kommer bli beroende!
 
 

IPhone 3Gs vs Samsung Galaxy S2

Kommentera!

Fredags mys nu!

 

Todays-

Stickad tröja-Gina Tricot
Blus-Odd Molly
Jeans-Hollister
Väska-Michael Kors
Skor-Nike Air Max

Frågestund del 2

 

Frågestund del 1

 

Video inlägg på G

Min data e så sjukt seg?! Men svar på frågestunden kommer snart!
 
 

Michael Kors

Fick en äkta Michael Kors plånbok och väska av mamma, love it!
 

A&F and Hollister

Vad som fanns i påsarna:)